Giriş Kayıt
Christopher Keyser

Christopher Keyser


Senarist, Yapımcı

Christopher Adam Keyser, senarist, yapımcı. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Adam Keyser
Diğer Bir İsmi: Chris Keyser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,181
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 19,531
2013 Komedi Senarist 5.7 325
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
1986 Dram Senarist 7.0 3,104
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017