Giriş Kayıt
Christopher Keyser

Christopher Keyser


Yapımcı, Senarist

Christopher Adam Keyser, yapımcı, senarist. The Last Tycoon (2016), (2014) Tyrant (2014), (1994) Party of Five (1994), (2010) Lone Star (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Adam Keyser
Diğer Bir İsmi: Chris Keyser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,295
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 19,718
2013 Komedi Senarist 5.7 325
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
1994 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 7,601
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
1986 Dram Senarist 7.0 3,162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017