Giriş Kayıt
Christopher Keyser

Christopher Keyser


Yapımcı, Senarist

Christopher Adam Keyser, yapımcı, senarist. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Adam Keyser
Diğer Bir İsmi: Chris Keyser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,165
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 19,437
2013 Komedi Senarist 5.7 325
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
1986 Dram Senarist 7.0 3,077
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017