Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christopher Keyser

Christopher Keyser


Yapımcı, Senarist

Christopher Adam Keyser, yapımcı, senarist. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Adam Keyser
Diğer Bir İsmi: Chris Keyser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,052
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 19,139
2013 Komedi Senarist 5.7 325
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 1,474
1986 Dram Senarist 7.0 3,002
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017