Giriş Kayıt
Christopher Keyser

Christopher Keyser


Senarist, Yapımcı

Christopher Adam Keyser, senarist, yapımcı. Party of Five (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Adam Keyser
Diğer Bir İsmi: Chris Keyser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Senarist    
2016 Dram Yapımcı 7.9 3,132
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 20,276
2013 Komedi Senarist 5.7 325
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
1994 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 7,982
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
1986 Dram Senarist 7.0 3,367
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018