Giriş Kayıt
Christopher Keyser

Christopher Keyser


Yapımcı, Senarist

Christopher Adam Keyser, yapımcı, senarist. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Adam Keyser
Diğer Bir İsmi: Chris Keyser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,201
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 19,610
2013 Komedi Senarist 5.7 325
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 1,504
1986 Dram Senarist 7.0 3,123
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017