Giriş Kayıt
Lucia Keuter

Lucia Keuter


Yapımcı

Lucia Keuter, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.1 45

Sevecen Parazitler
2009 Dram Yapımcı 6.3 121
1993 Animasyon Çeşitli 6.5 321
1985 Dram Yapımcı 5.1 556

Olay Yeri
1970 Suç Yapımcı 7.2 1,974
Dizi Altyazıları
Westworld (4,487) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,585) Colony (1,391) Goliath (1,199) Cloak & Dagger (1,197) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (762)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018