Giriş Kayıt
Derek Keurvorst

Derek Keurvorst


Oyuncu

Derek Keurvorst, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Derek Deurvorst | Derek Keurvost | Derek Kurvorst
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu    
2009 Macera Oyuncu 5.8 10,501
2006 Gerilim Oyuncu    
2005 Biyografi Oyuncu 7.3 5,503

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 207,800
2004 Dram Oyuncu    
2002 Romantik Oyuncu 5.0 611

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 8.1 327
1994 Komedi Oyuncu 6.9 20,697

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 3,117
1986 Komedi Oyuncu 4.6 1,235
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,092
1984 Dram Oyuncu 6.2 2,399
1984 Dram Oyuncu    

McCabe ve Bayan Miller
1971 Dram Oyuncu 7.7 18,035
Dizi Altyazıları
Shameless (5,808) Vikings (4,241) Game of Thrones (3,119) Mr. Robot (2,280) Supernatural (1,873) Lucifer (1,527) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,333) Manhunt: Unabomber (1,268)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017