Giriş Kayıt
David Ketchum

David Ketchum (89)


Oyuncu, Senarist

David Ketchum, 04 Şubat 1928 Quincy, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. (1965) Get Smart (1965), (1979) İlk Isırıkta Aşk (1979), (1971) Bless the Beasts & Children (1971), (1969) The Courtship of Eddie's Father (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1928
Doğum Yeri: Quincy, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Ketchum
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diğer Kızkardeş
1999 71 Komedi Oyuncu 6.5 10,557
1986 Aksiyon Senarist 8.2 4,670
1982 54 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1979 51 Komedi Oyuncu 5.8 1,928

İlk Isırıkta Aşk
1979 51 Korku Oyuncu 6.1 4,369
1979 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 747

Yoldan Çıkma
1977 49 Komedi Senarist 5.6 132

Aşk Gemisi
1977 Komedi Senarist 6.1 6,020
1976 Komedi Senarist
Çeşitli
6.9 4,342
1975 Aksiyon Senarist 7.1 4,555
1974 46 Gerilim Senarist    
1974 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
7.5 12,002
1971 43 Komedi Oyuncu 6.7 1,026
1970 Komedi Oyuncu 8.0 3,676
1969 41 Dram Oyuncu    
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
1965 Komedi Oyuncu 8.3 8,433
1964 36 Komedi Oyuncu 6.9 1,638
1960 Komedi Oyuncu 8.3 8,857
Film Altyazıları
Live by Night (10,944) Resident Evil: The Final Chapter (9,201) Rogue One (4,947) Hidden Figures (4,890) Patriots Day (4,507) Assassin's Creed (3,978) Split (3,651) Allied (3,540) Paterson (3,424) Why Him? (3,167)
Dizi Altyazıları
Legion (4,682) The 100 (4,241) Black Sails (3,831) Arrow (3,386) The Expanse (3,203) The Originals (2,839) Colony (2,668) Into the Badlands (2,513) The Flash (2,405) The Last Kingdom (2,309)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017