Giriş Kayıt
David Ketchum

David Ketchum (89)


Oyuncu, Senarist

David Ketchum, 04 Şubat 1928 Quincy, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. (1965) Get Smart (1965), (1979) İlk Isırıkta Aşk (1979), (1971) Bless the Beasts & Children (1971), (1969) The Courtship of Eddie's Father (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1928
Doğum Yeri: Quincy, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Ketchum
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diğer Kızkardeş
1999 71 Komedi Oyuncu 6.5 10,718
1986 Aksiyon Senarist 8.2 4,670
1982 54 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1979 51 Komedi Oyuncu 5.8 1,928

İlk Isırıkta Aşk
1979 51 Korku Oyuncu 6.1 4,369
1979 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 747

Yoldan Çıkma
1977 49 Komedi Senarist 5.6 132

Aşk Gemisi
1977 Komedi Senarist 6.1 6,451
1976 Komedi Senarist
Çeşitli
6.9 4,577
1975 Aksiyon Senarist 7.1 5,060
1974 46 Gerilim Senarist    
1974 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
7.5 12,695
1971 43 Komedi Oyuncu 6.7 1,068
1970 Komedi Oyuncu 8.0 3,894
1969 41 Dram Oyuncu    
1969 Komedi Oyuncu 7.4 797
1965 Komedi Oyuncu 8.3 8,772
1964 36 Komedi Oyuncu 6.9 1,638
1960 Komedi Oyuncu 8.3 9,315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017