Giriş Kayıt
Michael Kessler

Michael Kessler (50)


Oyuncu

Michael Kessler, 24 Haziran 1967 Wiesbaden, Hesse, Almanya doğumlu oyuncu. "Switch reloaded" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1967
Doğum Yeri: Wiesbaden, Hesse, Almanya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Macera Oyuncu    
2016 49 Animasyon Oyuncu 5.2 17
2015 48 Komedi Oyuncu 7.1 29,165
2015 48 Komedi Oyuncu 5.8 96
2014 47 Macera Oyuncu 5.3 103
2014 47 Aile Oyuncu 5.3 109
2013 46 Dram Oyuncu 8.0 935

Vampir Kız Kardeşler
2012 45 Macera Oyuncu 5.6 426
2012 45 Komedi Oyuncu    
2011 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 335
2008 41 Komedi Oyuncu 5.2 374
2006 39 Animasyon Oyuncu 4.6 1,931
2005 38 Komedi Oyuncu    
1992 25 Komedi Oyuncu 7.7 1,110
1991 24 Komedi Oyuncu 5.5 3,247
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018