Giriş Kayıt
Frank Kessler

Frank Kessler (55)


Oyuncu

Frank Kessler, 14 Aralık 1961 Ratingen, Almanya doğumlu oyuncu. Hayat Bir İnşaat Alanıdır (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1961
Doğum Yeri: Ratingen, Almanya
Burcu: Yay
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Dram Oyuncu    

Dreileben: Ölümden Bile İyi Bir Şey
2011 Dram Oyuncu 6.9 438

Dreileben: Yanıma Gelme
2011 50 Dram Oyuncu    
2010 49 Komedi Oyuncu 6.4 459

Papa Joan
2009 48 Dram Oyuncu 6.7 7,046

Kral Henry
2009 48 Biyografi Oyuncu 6.0 952

Hayat Bir İnşaat Alanıdır
1997 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,592

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,921
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,809
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017