Giriş Kayıt
Lance Kerwin

Lance Kerwin (57)


Oyuncu

Lance Michael Kerwin, 06 Kasım 1960 Newport Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. Lanetli Ev (1979) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lance Michael Kerwin
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1960
Doğum Yeri: Newport Beach, California, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehdit
1995 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 97,260
1991 31 Dram Oyuncu 6.3 89

Düşmanım
1985 25 Aksiyon Oyuncu 6.9 37,802
1985 25 Macera Oyuncu 6.9 328

Lanetli Ev
1979 19 Korku Oyuncu 6.8 14,220

Sihirli Dağa Kaçış
1975 15 Fantastik Oyuncu 6.4 7,631
1974 14 Korku Oyuncu    
1972 Macera Oyuncu 6.9 573

Batının Acımasız Adamı
1967 7 Western Oyuncu 4.4 186
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018