Giriş Kayıt
Lance Kerwin

Lance Kerwin (56)


Oyuncu

Lance Michael Kerwin, 06 Kasım 1960 Newport Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. Lanetli Ev (1979) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lance Michael Kerwin
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1960
Doğum Yeri: Newport Beach, California, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehdit
1995 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 93,533
1991 31 Dram Oyuncu 6.3 89

Düşmanım
1985 25 Aksiyon Oyuncu 6.9 35,360
1985 25 Macera Oyuncu 6.9 328

Lanetli Ev
1979 19 Korku Oyuncu 6.8 14,220

Sihirli Dağa Kaçış
1975 15 Fantastik Oyuncu 6.4 7,332
1974 14 Korku Oyuncu    
1972 Macera Oyuncu 6.9 570

Batının Acımasız Adamı
1967 7 Western Oyuncu 4.4 186
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017