Giriş Kayıt
Zora Kerova

Zora Kerova (66)


Oyuncu

Zora Kerova, 11 Ağustos 1950 Prague, Çekoslavakya doğumlu oyuncu. Cannibal ferox (1981), Quando Alice ruppe lo specchio (1988), (1982) New York Karın Deşeni (1982), (1980) Anthropophagus (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya
Diğer Bir İsmi: Zora Keer | Zora Kerowa | Ulla Kesler | Zora Ulla
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 62 Komedi Oyuncu 4.9 94
2010 60 Belgesel Oyuncu 7.9 838
1988 38 Korku Oyuncu 5.4 748
1985 35 Komedi Oyuncu 7.9 815
1983 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,619

New York Karın Deşeni
1982 32 Korku Oyuncu 6.4 6,752
1981 31 Macera Oyuncu 5.2 7,035
1980 30 Korku Oyuncu 5.4 3,814
1980 30 Dram Oyuncu 5.1 121
1979 29 Dram Oyuncu 5.0 247

The House of the Laughing Windows
1976 26 Korku Oyuncu 7.1 3,411
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017