Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Koestner

Paul Koestner


Görüntü Yönetmeni

Paul Koestner, görüntü yönetmeni. Louie (2010), Broad City (2014), Louis C.K.: Hilarious (2010), Better Things (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 3,513
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.5 516
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 663
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,303
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,405
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 3,288
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 16,658
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.6 61,608
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 6,555
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017