Giriş Kayıt
Paul Koestner

Paul Koestner


Görüntü Yönetmeni

Paul Koestner, görüntü yönetmeni. Louie (2010), Broad City (2014), Horace and Pete (2016), Louis C.K.: Hilarious (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 3,764
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 4,474
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.8 9,670
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 732
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,303
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,405
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 3,390
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 18,170
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.6 64,042
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 6,555
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017