Giriş Kayıt
Paul Koestner

Paul Koestner


Görüntü Yönetmeni

Paul Koestner, görüntü yönetmeni. Louie (2010), Broad City (2014), Horace and Pete (2016), Louis C.K.: Hilarious (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 4,035
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.8 8,758
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 714
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,303
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,405
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 3,353
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 17,322
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.6 62,703
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 6,555
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 504
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,659) Split (5,702) Rogue One (5,376) Hidden Figures (4,480) Assassin's Creed (3,662) Paterson (3,385) Live by Night (3,332) Patriots Day (3,051) Allied (2,521) Brimstone (1,795)
Dizi Altyazıları
Legion (8,957) Arrow (5,331) The Flash (5,114) The Expanse (2,917) The 100 (2,917) Legends of Tomorrow (2,626) The Blacklist (2,185) Colony (2,112) Vikings (2,035) Designated Survivor (1,910)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017