Giriş Kayıt
Paul Koestner

Paul Koestner


Görüntü Yönetmeni

Paul Koestner, görüntü yönetmeni. Louie (2010), Broad City (2014), Horace and Pete (2016), Louis C.K.: Hilarious (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 363
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 3,764
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 6,215
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.7 10,944
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 732
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,303
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,405
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 3,531
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 19,763
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.6 66,414
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 6,555
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 504
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017