Giriş Kayıt
Paul Koestner

Paul Koestner


Görüntü Yönetmeni

Paul Koestner, görüntü yönetmeni. Louie (2010), Broad City (2014), Horace and Pete (2016), Louis C.K.: Hilarious (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 1,835
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 3,764
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 6,940
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.7 11,321
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 732
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,303
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,405
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 3,582
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 20,356
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.6 67,220
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 6,555
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 504
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018