Giriş Kayıt
Tommy Kenter

Tommy Kenter (67)


Oyuncu

Tommy Kenter, 15 Nisan 1950 Danimarka doğumlu oyuncu. Fukssvansen (2001), Marie Krøyer (2012), (2006) Princess (2006), (2005) Allegro (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1950
Doğum Yeri: Danimarka
Diğer Bir İsmi: Tommy
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 67 Animasyon Oyuncu    
2016 66 Dram Oyuncu 6.4 84
2016 Suç Oyuncu 7.5 1,934
2013 63 Animasyon Oyuncu 5.0 205
2012 62 Biyografi Oyuncu 6.4 997
2012 62 Dram Oyuncu 5.4 493
2012 62 Kısa Metraj 9.0 9
2011 61 Komedi Oyuncu 5.2 183
2010 60 Komedi Oyuncu 4.2 43
2009 59 Animasyon Oyuncu 6.3 130
2008 Suç Oyuncu 7.4 657
2008 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 126
2007 57 Komedi Oyuncu 6.1 942
2006 56 Animasyon Oyuncu 6.8 2,484
2005 55 Animasyon Oyuncu 6.1 61
2005 55 Dram Oyuncu 6.7 1,714
2001 51 Komedi Oyuncu 5.9 1,037
1987 37 Animasyon Oyuncu 7.2 146
1986 36 Suç Oyuncu 5.8 230
1966 16 Dram Oyuncu 7.1 77
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017