Giriş Kayıt
Chris Kent

Chris Kent


Oyuncu, Sanat Bölümü, Dublör

Chris Kent, oyuncu, sanat bölümü, dublör. (2011) The Elder Scrolls V: Skyrim (2011), (2007) Tengen toppa gurren lagann (2007), (2005) God of War (2005), (2008) Dead Space (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 3,038
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 188
2014 Aksiyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 86,363
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 3,825
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,294
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 648
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 90
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 463
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 135
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 3,519
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 8,501
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 445
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 82
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 2,713
2010 Fantastik Oyuncu 6.0 46
2010 Aksiyon Oyuncu 3.7 104
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,477
2009 Animasyon Oyuncu 5.8 1,200
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 5,515
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 7,262
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 708
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 3,233
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 157
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 482
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 2,570
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 7,464
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 1,618
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 53,818
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 1,890
2006 Romantik Oyuncu 6.5 661
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 69
2006 Animasyon Oyuncu 8.4 14,159
2005 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,666
2005 Aksiyon Oyuncu 9.1 4,519

Neighbour No. 13
2005 Korku Oyuncu 6.6 989
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 35,148
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,934
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 28,556
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 9,275
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 837
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 49
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 47,395
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,876
2002 Animasyon Oyuncu 7.1 149
1996 Macera Çeşitli    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,512

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 50,673

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Dublör 7.3 83,764
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,424

Mahluklar 2
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.3 10,337
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.9 3,250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017