Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2017 Suç Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 9.0 246,808
2015 Dram Görsel Efekt 5.1 825
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 52,463

Azınlık Raporu
2015 Dram Görsel Efekt 5.9 8,164
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 40,583

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 94,543

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 89,420

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.7 889

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 457,731
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 108,892

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,602
2012 Biyografi Görsel Efekt    

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 209,266

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 93,481

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 82,025

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 48,879

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 152,169

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 91,088

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 17,081

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,030

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 115,682
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 262,293
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 34,765
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 44,012

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 121,380

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 68,223

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 57,471

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 59,032

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 152,569

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 432,532

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 117,512

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 26,238

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 243,847

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 87,565

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,020

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.3 45,277

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 41,371

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 674,140

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 26,651

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 30,837

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 53,091

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 216,251

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 147,635

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 190,145

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 122,845

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 426,232
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 18,602

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.8 47,024

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 114,314

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 36,729

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 166,275

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 275,331

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 560,319

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 26,052

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.0 104,125
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017