Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 87,842
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 319,598

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,547
2015 Dram Görsel Efekt 5.1 825
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 58,866
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 42,700

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 97,827

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 92,692

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.7 889

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 476,135
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 111,255

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2012 Biyografi Görsel Efekt    

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 214,633

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 95,661

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,278

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 83,971

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 50,322

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,252

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 92,599

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 17,682

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 54,272

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 117,997
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 269,906
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 35,729
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 44,747

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 126,764

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 69,836

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 58,333

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 61,191

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 156,060

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 445,652

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 120,384

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 27,001

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 254,231

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 90,076

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 46,704

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 42,582

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 686,615

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,126

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 31,502

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 55,425

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 221,564

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 155,279

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 196,237

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 124,861

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 445,799
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 19,039

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.9 48,103

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 117,499

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 36,729

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 170,574

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 281,933

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 581,075

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 26,804

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 106,003
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017