Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 9.0 282,566
2015 Dram Görsel Efekt 5.1 825
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 56,096

Azınlık Raporu
2015 Dram Görsel Efekt 5.9 8,337
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 41,404

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,864

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,786

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.7 889

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 466,489
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 109,956

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2012 Biyografi Görsel Efekt    

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 211,680

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 94,517

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 82,894

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 49,498

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 154,013

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 91,733

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 17,225

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,533

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 116,736
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 265,863
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 35,207
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 44,303

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 123,198

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 68,966

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 57,845

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 59,950

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 154,068

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 438,860

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 118,736

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 26,238

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 248,673

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 88,814

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 45,906

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 41,881

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 682,051

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 26,737

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 31,074

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 54,139

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 218,705

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 150,208

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 193,005

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 123,791

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 434,457
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 18,796

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.8 47,024

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 115,749

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 36,729

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 168,221

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 278,143

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 569,194

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 26,356

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.0 104,865
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017