Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görsel Efekt    

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 182,621

Batı Dünyası
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 255,158
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 24,219
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 455,596

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,697
2015 Dram Görsel Efekt 5.2 1,088
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 63,285
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 171,117
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 46,421

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 101,554

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 95,967

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.8 1,073

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 495,814
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.1 113,698

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2012 Biyografi Görsel Efekt 7.4 18,761

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 219,777

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 97,915

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,906

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 85,957

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 51,802

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 160,421

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 94,269

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 18,322

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 55,738

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 120,725
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 277,879
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 36,445
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 45,495

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 131,032

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 71,393

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 58,575

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 63,796

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 159,940

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 458,032

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 123,514

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 27,088

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 264,511

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 92,196

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 31,636

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 48,141

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 43,615

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 696,011

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,711

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 31,994

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 57,907

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 227,523

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 160,624

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 202,053

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 127,049

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 462,179
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 19,491

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.9 48,103

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 121,158

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 40,578

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 174,749

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 289,883

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 598,596

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 27,365

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 108,315
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 2,005
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,186) Vikings (2,239) Black Mirror (2,027) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,702) Legends of Tomorrow (1,243) Supernatural (1,046) The Alienist (913) Altered Carbon (912) Blindspot (828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018