Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 26,831
2016 Dram Görsel Efekt 9.0 303,900

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,428
2015 Dram Görsel Efekt 5.1 825
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 57,613
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 42,078

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,819

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 91,795

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.7 889

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 471,493
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 110,613

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2012 Biyografi Görsel Efekt    

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 213,126

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 95,146

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 83,463

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 49,917

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,074

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 92,201

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 17,495

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,908

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 117,381
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 268,022
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 35,508
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 44,555

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 124,671

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 69,430

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 57,991

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 60,577

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 155,166

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 442,350

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 119,646

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 26,734

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 251,609

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 89,520

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 46,292

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 42,266

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 684,398

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 26,994

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 31,282

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 54,807

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 220,190

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 153,228

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 194,661

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 124,362

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 439,282
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 18,929

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.9 48,103

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 116,621

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 36,729

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 169,446

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 280,062

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 574,497

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 26,616

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.0 105,447
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,910
Dizi Altyazıları
American Gods (6,253) Arrow (4,131) Fargo (3,850) The Blacklist (3,744) The Flash (3,444) The 100 (3,254) 12 Monkeys (2,856) Game of Thrones (2,534) Supernatural (2,520) Better Call Saul (2,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017