Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 120,820
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 342,319

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,638
2015 Dram Görsel Efekt 5.1 825
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 60,338
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 44,190

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 98,977

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 93,741

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.8 1,071

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 481,741
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.1 111,989

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2012 Biyografi Görsel Efekt    

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 216,253

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 96,322

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,489

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 84,552

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 50,767

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,499

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 93,087

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 17,876

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 54,771

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 118,722
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 272,469
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 35,887
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 44,779

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 128,214

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 70,344

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 58,566

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 61,989

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 157,103

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 449,956

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 121,276

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 27,088

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 257,369

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 90,690

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 47,174

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 42,861

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 689,452

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,320

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 31,751

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 56,123

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 223,255

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 157,049

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 198,026

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 125,535

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 450,606
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 19,182

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.9 48,103

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 118,592

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 36,729

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 171,907

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 283,946

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 586,095

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 26,982

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 106,590
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017