Giriş Kayıt
Sean Kennedy

Sean Kennedy


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sean Kennedy, görsel efekt, Özel efekt. Çok Fena (2007), Zor Baba ve Dünür (2004), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Şansa Bak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean D. Kennedy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 156,585

Batı Dünyası
2016 Dram Görsel Efekt 9.0 231,761
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 21,520
2016 Dram Görsel Efekt 9.0 400,491

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,697
2015 Dram Görsel Efekt 5.1 825
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.5 61,413
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 166,000
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 45,558

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 100,035

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,517

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.8 1,073

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 487,079
2012 Komedi Görsel Efekt    

Kampanya
2012 Komedi Görsel Efekt 6.1 112,647

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2012 Biyografi Görsel Efekt    

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 217,621

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Görsel Efekt 5.4 96,934

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,632

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 85,058

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 51,141

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,645

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 93,611

Akıntıya Karşı
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 5,144

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 18,047

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 55,103

Devlet Oyunları
2009 Suç Görsel Efekt 7.1 119,337
2008 Dram Görsel Efekt    

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 274,603
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 35,887
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 45,170

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 129,432

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 70,677

Charlie İş Başında
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 58,575

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 62,617

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 158,159

Çok Fena
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 453,151

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 122,131

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Görsel Efekt 5.9 27,088

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 260,185

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Görsel Efekt 6.8 91,319

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şansa Bak
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 47,550

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 43,101

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 692,046

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,514

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 31,862

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 56,885

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 224,894

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 158,545

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 199,593

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 126,093

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 454,763
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 19,291

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.9 48,103

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 119,709

Noel Baba 2
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 38,570

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 173,077

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 285,898

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 590,543

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 27,118

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 107,158
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017