Giriş Kayıt
Friederike Kempter

Friederike Kempter (38)


Oyuncu

Friederike Kempter, 22 Ağustos 1979 Freudental, Baden-Würtemberg, Almanya doğumlu oyuncu. Elveda Berlin (2016), 8 Mil Yukarı (2007), (2009) Uzayda Dehşet (2009), (2012) Eyvah (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Freudental, Baden-Würtemberg, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Dram Oyuncu 7.0 109

Elveda Berlin
2016 37 Komedi Oyuncu 7.1 4,208
2016 37 Oyuncu 7.3 193
2016 37 Komedi Oyuncu 4.9 20
2016 37 Macera Oyuncu 6.8 29
2015 36 Oyuncu 6.3 59
2012 Komedi Oyuncu 6.2 79

Eyvah
2012 33 Dram Oyuncu 7.4 10,791

Ne Adam Ama
2011 32 Komedi Oyuncu 5.6 3,072
2011 32 Oyuncu    

Kızım ve Ben
2011 32 Komedi Oyuncu 6.4 7,393

Uzayda Dehşet
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 129,712
2007 28 Korku Oyuncu    
2007 28 Komedi Oyuncu 5.3 2,145

8 Mil Yukarı
2007 28 Biyografi Oyuncu 6.4 2,389
2006 27 Dram Oyuncu 7.1 833
2001 Suç Oyuncu 5.9 159

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017