Giriş Kayıt
Ad van Kempen

Ad van Kempen (73)


Oyuncu, Senarist

Adriaan van Kempen, 12 Temmuz 1944 doğumlu oyuncu, senarist. 06 (1994), (2010) New Kids Turbo (2010), (2008) Kış Ayazında Savaş (2008), (2016) Riphagen (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adriaan van Kempen
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1944
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 72 Gizem Oyuncu 7.1 18,619
2016 72 Savaş Oyuncu 7.1 2,333
2014 70 Dram Oyuncu 5.9 26

Savaş Sırları
2014 70 Dram Oyuncu 7.1 1,085
2014 Komedi Oyuncu 7.7 75

Kasıtsız Cinayet
2012 68 Gerilim Oyuncu 6.8 2,015
2010 66 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,980

Kış Ayazında Savaş
2008 64 Dram Oyuncu 7.0 10,497
2007 Suç Oyuncu 7.3 849
1999 55 Aile Oyuncu 5.7 161
1997 53 Dram Oyuncu 7.5 40
1994 50 Romantik Senarist
Oyuncu
6.3 552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017