Giriş Kayıt
Paul Kemp

Paul Kemp (70)


Oyuncu

Paul Peter Kemp, 19 Mayıs 1899 Bad Godesberg, Bonn, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu. M - Bir Şehir Katilini Arıyor (1931) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Peter Kemp
Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1899
Doğum Yeri: Bad Godesberg, Bonn, North Rhine-Westphalia, Almanya
Diğer Bir İsmi: Kemp
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1951 52 Komedi Oyuncu    
1938 39 Komedi Oyuncu 4.8 10
1936 37 Komedi Oyuncu 7.4 70
1935 36 Komedi Oyuncu 6.7 106
1934 35 Oyuncu 7.1 9
1931 32 Suç Oyuncu 6.9 451
1931 32 Dram Oyuncu 7.9 17

M - Bir Şehir Katilini Arıyor
1931 32 Suç Oyuncu 8.4 105,039
1931 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,477
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017