Giriş Kayıt
Adam Kemp

Adam Kemp


Yapımcı, Senarist

Adam Kemp, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 833
2012 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.9 35
2006 Spor Yapımcı    
2005 Belgesel Yapımcı 8.4 1,098
2005 Belgesel Yapımcı    
2004 Belgesel Yapımcı    
2004 Belgesel Yapımcı    
2004 Belgesel Yapımcı    
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 280
2004 Biyografi Çeşitli 7.7 3,766
2003 Belgesel Yapımcı    

Dünyayı Sarsan Günler
2003 Belgesel Yapımcı 7.7 183
2003 Belgesel Yapımcı    
2003 Belgesel Yapımcı 7.8 365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017