Giriş Kayıt
Adam Kemp

Adam Kemp


Yapımcı, Senarist

Adam Kemp, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 833
2006 Spor Yapımcı    
2005 Belgesel Yapımcı 8.4 1,098
2005 Belgesel Yapımcı    
2004 Belgesel Yapımcı    
2004 Belgesel Yapımcı    
2004 Belgesel Yapımcı    
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 257
2004 Biyografi Çeşitli 7.7 3,766
2003 Belgesel Yapımcı    

Dünyayı Sarsan Günler
2003 Belgesel Yapımcı 7.7 183
2003 Belgesel Yapımcı    
2003 Belgesel Yapımcı 7.8 365
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017