Giriş Kayıt
Peter Kelsey

Peter Kelsey


Sesler, Müzisyen

Peter R. Kelsey, sesler, müzisyen. Benim Adım Earl (2005), Boston Legal (2004), The Middle (2009), Ally Mcbeal 1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter R. Kelsey
Diğer Bir İsmi: Peter R. Kelley | Peter R. Kelsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 6.3 3,872
2017 Komedi Sesler 7.8 1,466
2016 Komedi Sesler 6.2 1,221
2015 Komedi Sesler 6.6 983
2015 Suç Sesler 7.0 10,250
2015 Aksiyon Sesler 5.6 955

Diriliş
2014 Dram Sesler 7.4 14,227
2014 Dram Sesler 5.4 1,640
2013 Komedi Sesler 7.1 10,860
2013 Dram Sesler 7.8 2,611

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Sesler 4.7 4,417
2011 Suç Sesler 6.2 443
2011 Dram Sesler 5.9 272
2011 Komedi Sesler 4.3 296
2011 Komedi Sesler 7.3 5,387
2011 Suç Sesler 7.3 13,869
2010 Komedi Sesler 8.0 32,653
2010 Dram Sesler
Müzik
7.2 3,818
2010 Komedi Sesler 7.2 1,681

Gönüllü Askerler
2010 Suç Sesler 8.4 9,417

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,619
2009 Komedi Sesler 7.5 39,216
2008 Dram Sesler 4.7 39

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,611

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,438

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 89,059
2004 Komedi Sesler 8.4 38,894
2004 Dram Sesler 7.1 776
2003 Komedi Sesler 8.9 242,371
2003 Dram Sesler 6.6 73
2000 Komedi Sesler 7.3 4,746

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 26,557
1997 Aksiyon Müzik    
1996 Suç Sesler 8.1 8,345

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 175,175

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Müzik 5.4 15,318
1991 Aksiyon Müzik 4.3 8,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018