Giriş Kayıt
Jamie Kelman

Jamie Kelman


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Kelman, makyaj, Özel efekt. Operasyon: Argo (2012), Beyaz Şeytan (2001), Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), Kara Gün (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jamie M. Kelman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 130,733

Sniper: Duvar
2017 Dram Makyaj 6.2 17,543

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.5 35,481
2017 Komedi Makyaj 5.1 10,459

Kara Gün
2016 Suç Makyaj 7.4 67,352
2016 Dram Makyaj 3.9 7,415
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 29,940

Dehşet Odası
2015 Suç Makyaj 7.0 79,178
2015 Aksiyon Makyaj 5.3 50,647

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Makyaj 6.3 65,362
2015 Komedi Makyaj 5.9 8,932
2015 Aksiyon Makyaj 8.0 62,034
2015 Macera Makyaj 5.6 2,814

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Makyaj 6.3 136,590

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Makyaj 6.8 368,778

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 858,928

Kötü Komşular
2014 Komedi Makyaj 6.3 254,050
2014 Korku Makyaj 4.7 3,947

Son Kalan
2013 Aksiyon Makyaj 7.5 235,453

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Makyaj 6.5 83,740

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 435,078
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Makyaj 3.5 56,840

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Makyaj 6.3 187,962

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 513,418

Tetikçiler
2012 Aksiyon Makyaj 7.4 479,999

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Makyaj 5.9 138,713

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 221,306

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Makyaj 6.3 6,532

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Makyaj 5.2 88,158

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Makyaj 6.9 386,493
2011 Gizem Makyaj 7.0 311,529
2011 Dram Makyaj 5.6 70,256

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 104,816

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 103,028

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 746,021
2010 Belgesel Makyaj 7.0 50,543

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,092
2009 Macera Makyaj 7.7 436,715

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 545,031

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.6 415,449

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 171,480

Öldür.com
2008 Suç Makyaj
Çeşitli
6.2 44,099

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 373,739

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 802,512

Harold and Kumar 2
2008 Macera Makyaj 6.6 121,917

Tımarhane
2008 Korku Makyaj 4.0 2,911

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Makyaj 7.4 206,092

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 606,505
2007 Komedi Makyaj 4.0 59,546

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj
Çeşitli
2.3 95,612
2006 Korku Makyaj    

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 272,861
2006 Belgesel Makyaj 7.1 57,040
2006 Suç Makyaj 5.9 3,980

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Makyaj 4.7 36,161
2005 Macera Makyaj 6.5 48,048

Kafadaki Boşluk
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.7 1,602

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 81,885
2005 Dram Makyaj 7.0 264,136

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Makyaj 7.5 322,551

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 41,795

Perili Köşk
2003 Komedi Makyaj 5.0 36,248

Kayıp
2003 Macera Makyaj 6.5 29,970

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.9 100,544

Korkusuz
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 191,613

Halka
2002 Korku Makyaj 7.1 285,975

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Makyaj 5.9 160,665

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.0 60,527

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 295,496

İçgüdü
2001 Komedi Makyaj 6.4 15,640

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 196,028

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Makyaj 7.6 217,100
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 282,762

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 166,800

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Makyaj 3.6 17,864

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Makyaj 8.5 903,545

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.7 117,780

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 199,235
1997 Biyografi Makyaj 7.3 1,023
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953

Geçmişten Ruhlar
1996 Dram Makyaj 6.7 9,193
1990 Korku Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018