Giriş Kayıt
Tim Kelly

Tim Kelly


Müzisyen, Müzisyen

Tim Kelly, müzisyen, müzisyen. Girl Fever (2002), Robosapien: Rebooted (2013), Hoovey (2015), (1992) Batman: Animasyon Serisi (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Kelly
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Müzik 5.9 545
2016 Animasyon Müzik    
2015 Müzik
Müzik
6.4 244
2015 Animasyon Müzik 5.8 661
2015 Müzik 5.6 506
2013 Suç Müzik 5.4 121
2013 Macera Müzik 4.8 911
2011 Gerilim Müzik    

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Müzik 5.7 45,929

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Müzik 8.1 7,937
2007 Komedi Müzik 2.9 15,373
2006 Animasyon Müzik 7.3 722
2006 Animasyon Müzik    
2006 Belgesel Müzik 8.5 52
2005 Belgesel Müzik    
2003 Belgesel Müzik    
2002 Komedi Müzik 5.0 2,128
2000 Aile Müzik 7.8 11,686

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 Animasyon Müzik    
1999 Animasyon Müzik 5.9 15,627
1997 Animasyon Müzik    
1997 Animasyon Müzik    
1993 Animasyon Müzik
Müzik
7.9 17,138

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Müzik 9.0 59,395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017