Giriş Kayıt
David Patrick Kelly

David Patrick Kelly (66)


Oyuncu

David Patrick Kelly, 23 Ocak 1951 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Crooklyn (1994), The Misfit Brigade (1987), Kayıp Yaşamlar (2007), K-PAX (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1951
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.7 23,350
2017 66 Aksiyon Oyuncu 7.6 181,566
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,572
2015 64 Dram Oyuncu 5.7 6,960
2014 63 Aksiyon Oyuncu 7.3 353,162

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 129,303
2010 59 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.6 65,437
2010 59 Aksiyon Oyuncu    

Kayıp Yaşamlar
2007 56 Komedi Oyuncu 6.4 827

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 126,006
2007 Dram Oyuncu 7.4 176

Atalarımızın Bayrakları
2006 55 Dram Oyuncu 7.1 106,170

En Uzun Mesafe
2005 54 Komedi Oyuncu 6.4 139,520
2002 51 Dram Oyuncu 6.6 3,177
2001 50 Dram Oyuncu 7.4 158,394
2000 49 Dram Oyuncu 7.3 2,817
1999 48 Suç Oyuncu 6.1 4,660

Cenaze Töreni
1996 45 Suç Oyuncu 6.6 6,974

Son Adam
1996 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,865

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 45 Komedi Oyuncu 6.8 15,414

Şişman
1995 44 Dram Oyuncu 7.0 3,730

Ölümsüz Aşk
1994 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 144,722
1994 43 Komedi Oyuncu 6.9 6,489
1992 41 Biyografi Oyuncu 7.7 68,954

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 41 Korku Oyuncu 7.2 66,656

Ford Fairlane
1990 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 15,167

Vahşi Duygular
1990 39 Komedi Oyuncu 7.2 67,216

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.9 132,246
1988 Suç Oyuncu    
1987 36 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 1,455

Komando
1985 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 121,398
1984 33 Macera Oyuncu 6.3 11,324

48 Saat
1982 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 57,266
1982 31 Suç Oyuncu 6.5 2,265

Savaşçılar
1979 28 Aksiyon Oyuncu 7.7 77,632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017