Giriş Kayıt
David Patrick Kelly

David Patrick Kelly (66)


Oyuncu

David Patrick Kelly, 23 Ocak 1951 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Crooklyn (1994), The Misfit Brigade (1987), Kayıp Yaşamlar (2007), K-PAX (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1951
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 66 Aksiyon Oyuncu 8.0 97,356
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,407
2015 64 Dram Oyuncu 5.7 6,722
2014 63 Aksiyon Oyuncu 7.2 323,494

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 124,639
2010 59 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.6 63,691
2010 59 Aksiyon Oyuncu    

Kayıp Yaşamlar
2007 56 Komedi Oyuncu 6.4 827

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 123,299
2007 Dram Oyuncu 7.4 176

Atalarımızın Bayrakları
2006 55 Dram Oyuncu 7.1 104,875

En Uzun Mesafe
2005 54 Komedi Oyuncu 6.4 136,963
2002 51 Dram Oyuncu 6.6 3,177
2001 50 Dram Oyuncu 7.4 155,985
2000 49 Dram Oyuncu 7.3 2,817
1999 48 Suç Oyuncu 6.1 4,660

Cenaze Töreni
1996 45 Suç Oyuncu 6.6 6,974

Son Adam
1996 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,204

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 45 Komedi Oyuncu 6.8 15,414

Şişman
1995 44 Dram Oyuncu 7.0 3,730

Ölümsüz Aşk
1994 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 142,644
1994 43 Komedi Oyuncu 6.9 6,380
1992 41 Biyografi Oyuncu 7.7 67,795

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 41 Korku Oyuncu 7.2 61,615

Ford Fairlane
1990 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,553

Vahşi Duygular
1990 39 Komedi Oyuncu 7.2 65,247

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.9 123,514
1988 Suç Oyuncu    
1987 36 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.1 1,455

Komando
1985 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 118,820
1984 33 Macera Oyuncu 6.3 10,806

48 Saat
1982 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 56,100
1982 31 Suç Oyuncu 6.5 2,265

Savaşçılar
1979 28 Aksiyon Oyuncu 7.7 76,291
Dizi Altyazıları
Fargo (5,810) Arrow (5,235) The Flash (4,454) American Gods (4,084) The 100 (3,958) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,939) Supernatural (2,641) Game of Thrones (2,568) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017