Giriş Kayıt
Daniel Hugh Kelly

Daniel Hugh Kelly (64)


Oyuncu

Daniel Hugh Kelly, 10 Ağustos 1952 Elizabeth, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Kujo (1983), İyi Evlat (1993), From the Earth to the Moon (1998), Gizli Deney (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Elizabeth, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Daniel Hugh-Kelly
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 63 Dram Oyuncu 5.6 208
2015 63 Komedi Oyuncu 4.9 191

Yaramazlık Gecesi
2013 61 Dram Oyuncu 4.6 1,249
2013 61 Korku Oyuncu 4.5 1,699

Roswell İstilası
2013 61 Aksiyon Oyuncu 3.3 269
2013 61 Korku Oyuncu 4.4 303
2012 60 Komedi Oyuncu 4.6 240
2012 Aksiyon Oyuncu 9.0 504
2010 Komedi Oyuncu 7.6 2,115
2009 Suç Oyuncu 6.7 37,385
2005 53 Dram Oyuncu 6.2 2,805

Joe Ve Max
2002 50 Biyografi Oyuncu    

Koruyucu
2001 49 Aksiyon Oyuncu 3.9 424
2000 48 Dram Oyuncu 4.6 3,693

Gizli Deney
1999 47 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,414
1999 47 Dram Oyuncu    

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 58,587
1998 Aksiyon Oyuncu 8.9 7,138

Kahraman Pilotlar
1995 43 Dram Oyuncu    

Kötü Dostlar
1995 43 Suç Oyuncu 5.4 2,265

İyi Evlat
1993 41 Dram Oyuncu 6.4 29,259
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903

Biri Beni
1987 35 Aksiyon Oyuncu 6.1 7,528

Kujo
1983 31 Korku Oyuncu 6.0 28,369
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,013
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,497
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017