Giriş Kayıt
Brian Kelly

Brian Kelly


Yönetmen

Brian Kelly, yönetmen. Yabancı (2014), Dracula (2013), A.D. The Bible Continues (2015), Monroe (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen 6.6 496
2015 Dram Yönetmen 7.4 2,721

Yabancı
2014 Dram Yönetmen 8.5 62,353
2013 Dram Yönetmen 7.4 25,604
2011 Dram Yönetmen 7.7 712
2010 Dram Yönetmen 8.7 124,635
2009 Dram Yönetmen 7.1 238
2006 Aksiyon Yönetmen 7.8 34,846
2006 Suç Yönetmen 8.0 7,493
2005 Dram Yönetmen    
2000 Komedi Yönetmen 7.7 2,106
2000 Dram Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,201
1983 Suç Yönetmen 7.3 947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017