Giriş Kayıt
Brad Kelly

Brad Kelly


Dublör, Oyuncu

Brad Kelly, dublör, oyuncu. Tarihi Eser (2007), Psych: The Movie (2017), Acımasız Hayatlar (2005), Harika Köpekler (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Kelley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Komedi Dublör 8.1 2,467
2017 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,050
2017 Aksiyon Dublör 7.4 52,718

Denizci 5: Savaş Alanı
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 208
2016 Dram Dublör 5.7 5,844

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,904

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 459,485

Diriliş
2015 Macera Dublör 8.0 540,784
2015 Komedi Oyuncu 8.0 45,652
2014 Dram Oyuncu 7.8 142,919
2013 Gerilim Oyuncu 3.6 1,150

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 603,910

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 348,519

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Dublör 6.3 159,233
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 6
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 79,280
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 209,967
2011 Suç Oyuncu 8.2 79,296

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Oyuncu 5.4 97,555

İrkiliş
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,318

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,682
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753
2010 Korku Oyuncu    
2010 Aksiyon Dublör 3.6 1,429

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Dublör    

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Kana Susadım
2009 Komedi Dublör 5.1 99,573
2009 Komedi Dublör 5.3 30,257
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,840
2009 Aksiyon Dublör 7.6 425,098

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Dublör 3.1 11,505

Kayıp Hazine
2008 Macera Dublör    
2008 Aksiyon Dublör    
2008 Suç Oyuncu 5.9 3,234

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Dublör 7.6 19,130

Deniz Canavarı
2008 Korku Oyuncu    

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 40,307

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Dublör 4.7 101,451

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Dublör 5.6 226,498
2007 Macera Dublör 3.1 654
2007 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 276,522

Tarihi Eser
2007 Komedi Dublör 4.4 5,652

Kılavuz
2007 Aksiyon Dublör 5.4 39,264

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 10,202

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Dublör 5.7 11,410

Harika Köpekler
2006 Komedi Dublör 5.0 2,537

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Oyuncu 4.4 30,820

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 421,630

Yaratıklar
2006 Komedi Dublör 6.5 66,269
2006 Komedi Oyuncu 8.4 72,464

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu 6.2 38,832

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Dublör 6.6 5,527
2005 Suç Dublör 5.3 13,727

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 57,944

Ölüm Yolu
2004 Korku Dublör 5.2 7,962

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 431,449

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,527

X-Men 2
2003 Aksiyon Dublör 7.5 448,079
2002 Aksiyon Dublör 5.0 838
2001 Komedi Dublör 3.9 354

Harika Köpek 3
2001 Komedi Dublör 4.7 2,175
2000 Komedi Dublör 4.0 1,187

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 71,597
Dizi Altyazıları
Vikings (14,615) Shameless (7,187) Black Mirror (6,196) The Flash (4,327) Star Trek: Discovery (2,365) The Big Bang Theory (1,701) Supernatural (1,322) Bron/Broen (1,175) Supergirl (1,162) Stranger Things (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018