Giriş Kayıt
Brad Kelly

Brad Kelly


Dublör, Oyuncu

Brad Kelly, dublör, oyuncu. Tarihi Eser (2007), Acımasız Hayatlar (2005), Afghan Knights (2007), (2009) Kana Susadım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Kelley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 208
2016 Dram Dublör 5.7 4,891

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.7 9,045

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 416,200

Diriliş
2015 Macera Dublör 8.0 509,550
2015 Komedi Oyuncu 8.0 42,691
2014 Dram Oyuncu 7.8 131,575
2013 Gerilim Oyuncu 3.6 1,150

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 584,771

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Dublör 6.3 155,704
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 6
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 77,870
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 206,313
2011 Suç Oyuncu 8.2 75,573

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Oyuncu 5.4 95,691

İrkiliş
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,318

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,682
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753
2010 Korku Oyuncu    
2010 Aksiyon Dublör 3.6 1,429

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Dublör    

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Kana Susadım
2009 Komedi Dublör 5.1 97,331
2009 Komedi Dublör 5.3 29,560
2009 Aksiyon Oyuncu    
2009 Aksiyon Dublör 7.6 414,148

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Dublör 3.1 11,505

Kayıp Hazine
2008 Macera Dublör    
2008 Aksiyon Dublör    
2008 Suç Oyuncu 5.9 3,234

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Dublör    

Deniz Canavarı
2008 Korku Oyuncu    

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,696

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Dublör 4.7 99,014

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Dublör 5.6 221,887
2007 Macera Dublör 3.1 654
2007 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 269,815

Tarihi Eser
2007 Komedi Dublör 4.4 5,652

Kılavuz
2007 Aksiyon Dublör 5.4 38,604

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 10,174

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Dublör 5.7 11,410
2006 Komedi Dublör    

Kelebek Etkisi 2
2006 Dram Oyuncu 4.4 30,296

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 410,915

Yaratıklar
2006 Komedi Dublör 6.5 64,809
2006 Komedi Oyuncu 8.4 70,537

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu 6.2 37,737

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Dublör 6.6 5,527
2005 Suç Dublör 5.3 13,412

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 56,497

Ölüm Yolu
2004 Korku Dublör 5.2 7,606

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 417,485

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 93,019

X-Men 2
2003 Aksiyon Dublör 7.5 436,221
2002 Aksiyon Dublör 5.0 838
2001 Komedi Dublör 3.9 354

Harika Köpek 3
2001 Komedi Dublör    
2000 Komedi Dublör 4.0 1,187

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 69,232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017