Giriş Kayıt
Brad Kelly

Brad Kelly


Dublör, Oyuncu

Brad Kelly, dublör, oyuncu. Tarihi Eser (2007), Acımasız Hayatlar (2005), Afghan Knights (2007), (2009) Kana Susadım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Kelley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Oyuncu 4.3 798
2017 Aksiyon Dublör 7.5 41,282
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 208
2016 Dram Dublör 5.7 5,266

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.7 9,351

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 432,331

Diriliş
2015 Macera Dublör 8.0 520,005
2015 Komedi Oyuncu 8.0 43,885
2014 Dram Oyuncu 7.8 135,659
2013 Gerilim Oyuncu 3.6 1,150

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 589,585

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Dublör 6.3 156,970
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 6
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 78,362
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 207,563
2011 Suç Oyuncu 8.2 76,684

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Oyuncu 5.4 96,304

İrkiliş
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,318

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,682
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753
2010 Korku Oyuncu    
2010 Aksiyon Dublör 3.6 1,429

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Dublör    

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Kana Susadım
2009 Komedi Dublör 5.1 98,031
2009 Komedi Dublör 5.3 29,791
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,840
2009 Aksiyon Dublör 7.6 418,014

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Dublör 3.1 11,505

Kayıp Hazine
2008 Macera Dublör    
2008 Aksiyon Dublör    
2008 Suç Oyuncu 5.9 3,234

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Dublör    

Deniz Canavarı
2008 Korku Oyuncu    

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,885

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Dublör 4.7 99,848

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Dublör 5.6 223,364
2007 Macera Dublör 3.1 654
2007 Aksiyon Dublör 4.5 20,346

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 272,383

Tarihi Eser
2007 Komedi Dublör 4.4 5,652

Kılavuz
2007 Aksiyon Dublör 5.4 38,801

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 10,202

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Dublör 5.7 11,410
2006 Komedi Dublör    

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Oyuncu 4.4 30,820

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 414,570

Yaratıklar
2006 Komedi Dublör 6.5 65,345
2006 Komedi Oyuncu 8.4 71,066

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu 6.2 37,737

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Dublör 6.6 5,527
2005 Suç Dublör 5.3 13,727

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 57,016

Ölüm Yolu
2004 Korku Dublör 5.2 7,606

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 422,130

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 93,541

X-Men 2
2003 Aksiyon Dublör 7.5 440,254
2002 Aksiyon Dublör 5.0 838
2001 Komedi Dublör 3.9 354

Harika Köpek 3
2001 Komedi Dublör    
2000 Komedi Dublör 4.0 1,187

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 70,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017