Giriş Kayıt
Robert Kelly

Robert Kelly (47)


Oyuncu

Robert Patrick Kelly, 01 Ocak 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Sex&Drugs&Rock&Roll (2015), (2015) Trainwreck (2015), (2010) Louie (2010), (2012) NYC 22 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Patrick Kelly
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 2,686
2015 45 Komedi Oyuncu 6.3 109,891
2013 Komedi Oyuncu 6.5 9,315
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357
2010 Talk-Show Oyuncu 8.5 191
2010 Komedi Oyuncu 8.6 65,417
2009 39 Dram Oyuncu 6.5 533

Suç Ağı
2008 38 Suç Oyuncu 6.6 10,125

Hayalet Şehir
2008 38 Komedi Oyuncu 6.7 63,028
2008 Aksiyon Oyuncu 9.4 13,990

İyi Şanslar Chuck
2007 37 Komedi Oyuncu 5.6 77,518
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017