Giriş Kayıt
Carol Bayne Kelley

Carol Bayne Kelley


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Carol Bayne Kelley, set dekoratörü, sanat bölümü. Lost (2004), Kökenler (2013), In Treatment (2008), Breaking In (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carol B. Kelley | Carol Kelley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Set Dekoratörü 4.9 487

Kökenler
2013 Dram Set Dekoratörü 8.3 89,417

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Sanat Bölümü 6.1 38,796
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 6,728
2008 Dram Set Dekoratörü 8.3 13,629
2005 Dram Set Dekoratörü 6.8 2,961
2005 Dram Set Dekoratörü    
2004 Macera Set Dekoratörü 8.4 418,316
2004 Dram Set Dekoratörü    

Las Vegas 1
2003 Suç Set Dekoratörü 7.5 23,814
2001 Aile Set Dekoratörü 7.6 316
2001 Dram Set Dekoratörü 7.3 183

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Çeşitli 6.1 11,479
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 5,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017