Giriş Kayıt
Tina Kellegher

Tina Kellegher


Oyuncu

Tina Kellegher, Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. Happy Ever Afters (2009), (1994) Widows' Peak (1994), (2014) Beklemede (2014), (2007) Single-Handed (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beklemede
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,222
2009 Komedi Oyuncu 5.6 763
2007 Dram Oyuncu 7.6 531

Şeytanın Gözü
2007 Dram Oyuncu 4.3 818
2002 Dram Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 6.6 494
1994 Dram Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 6.8 1,336

Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu 8.1 116,468
1993 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017