Giriş Kayıt
Tina Kellegher

Tina Kellegher


Oyuncu

Tina Kellegher, Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. "Screen Two" The Snapper (1993), Happy Ever Afters (2009), (1994) Widows' Peak (1994), (2014) Beklemede (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beklemede
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,222
2009 Komedi Oyuncu 5.6 763
2007 Dram Oyuncu 7.6 531

Şeytanın Gözü
2007 Dram Oyuncu 4.3 818
2002 Dram Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 6.6 494
1994 Dram Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 6.8 1,336

Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu 8.1 120,865
1993 Dram Oyuncu 7.2 5,099
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017