Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gerren Keith

Gerren Keith (75)


Yönetmen

Gerren Frank Keith, 18 Mart 1941 ABD doğumlu yönetmen. The Parkers (2004), Growing Pains (1985), (1989) Family Matters (1989), (2003) Tam Raven'a Göre (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gerren Frank Keith
Doğum Tarihi: 18 Mart 1941
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yönetmen 6.2 680

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Yönetmen 6.5 13,665
1999 Komedi Yönetmen    
1999 Komedi Yönetmen    
1989 Komedi Yönetmen 6.6 19,026
1985 Komedi Yönetmen 6.6 10,422
1972 Komedi Çeşitli 7.9 5,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017