Giriş Kayıt
Gerren Keith

Gerren Keith (76)


Yönetmen

Gerren Frank Keith, 18 Mart 1941 ABD doğumlu yönetmen. The Parkers (2004), Growing Pains (1985), The Wayans Bros. (1995), (1989) Family Matters (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gerren Frank Keith
Doğum Tarihi: 18 Mart 1941
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yönetmen 6.2 680

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Yönetmen 6.5 14,294
1999 Komedi Yönetmen    
1995 Komedi Yönetmen 7.3 3,499
1989 Komedi Yönetmen 6.6 19,858
1985 Komedi Yönetmen 6.6 10,832
1972 Komedi Çeşitli 7.9 5,753
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,941) The Defenders (5,509) Rick and Morty (3,747) The Strain (2,530) Suits (1,896) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,365) Fargo (1,174) Breaking Bad (1,021) Vikings (874)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017