Giriş Kayıt
Gerren Keith

Gerren Keith (76)


Yönetmen

Gerren Frank Keith, 18 Mart 1941 ABD doğumlu yönetmen. The Parkers (2004), Growing Pains (1985), The Wayans Bros. (1995), (1989) Family Matters (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gerren Frank Keith
Doğum Tarihi: 18 Mart 1941
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yönetmen 6.2 680

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Yönetmen 6.5 14,577
1999 Komedi Yönetmen    
1995 Komedi Yönetmen 7.3 3,532
1989 Komedi Yönetmen 6.6 20,275
1985 Komedi Yönetmen 6.6 11,053
1972 Komedi Çeşitli 7.9 5,884
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017