Giriş Kayıt
Alexandra-Therese Keining

Alexandra-Therese Keining


Casting, Senarist, Yönetmen, Oyuncu Yönetmeni

Alexandra-Therese Keining, casting, senarist, yönetmen, oyuncu yönetmeni. Kyss mig (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexandra Therese Keining
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist
Yönetmen
6.2 511
2011 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 7,262
2010 Suç Casting    

Makul Çözüm
2009 Dram Casting 6.1 503
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.6 4,174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017