Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Worth Keeter

Worth Keeter


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Makyaj

Worth Keeter, yönetmen, yönetmen asistanı, makyaj.

Diğer Bir İsmi: Worth Keeter III
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yönetmen Asistanı 6.0 16,931
1999 Aksiyon Yönetmen 7.4 1,696
1993 Gerilim Yönetmen 3.7 1,004
1993 Aksiyon Yönetmen 6.4 15,934
1992 Aksiyon Yönetmen 5.3 200
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 1,567
1987 Aksiyon Çeşitli    
1986 Aksiyon Yönetmen 5.0 88
1976 Suç Makyaj 5.7 151
1974 Korku Makyaj 4.8 865
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017