Giriş Kayıt
Camille Keaton

Camille Keaton (70)


Oyuncu

Camille Keaton, 20 Temmuz 1947 Pine Bluff, Arkansas, ABD doğumlu oyuncu. Mezarına Tüküreceğim (1978), (1972) Vahşet: Solange'e Ne Yaptınız? (1972), (2012) The Butterfly Room (2012), (2011) Chop (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1947
Doğum Yeri: Pine Bluff, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Vickie Kehl
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2015 68 Korku Oyuncu 4.0 305
2012 65 Gerilim Oyuncu 5.6 1,322

Salem'in Efendileri
2012 65 Korku Oyuncu 5.1 22,843
2011 64 Komedi Oyuncu 5.7 985
2010 63 Korku Oyuncu 5.1 225
2010 63 Belgesel Oyuncu 7.9 838
1993 46 Korku Oyuncu 2.0 360
1982 35 Macera Oyuncu 5.6 919

Mezarına Tüküreceğim
1978 31 Korku Oyuncu 5.7 21,859
1974 27 Gerilim Oyuncu 7.4 13
1973 26 Korku Oyuncu 4.8 110
1972 25 Korku Oyuncu 5.6 279

Vahşet: Solange'e Ne Yaptınız?
1972 25 Gizem Oyuncu 7.1 2,739
- Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017