Giriş Kayıt
Jack Keath

Jack Keath


Sesler, Müzisyen

Jack Keath, sesler, müzisyen. (1982) Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı (1982), (1980) Shogun 1 (1980), (1986) 52 Pick-Up (1986), (1981) Şahin Tepesi (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Suç Sesler 6.4 3,452

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 Aksiyon Sesler 7.7 100,194

Şahin Tepesi
1981 Dram Sesler 6.2 2,597

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1970 Komedi Müzik 7.9 4,101
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018