Giriş Kayıt
Jack Keath

Jack Keath


Sesler, Müzisyen

Jack Keath, sesler, müzisyen. (1982) Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı (1982), (1980) Shogun 1 (1980), (1986) 52 Pick-Up (1986), (1981) Şahin Tepesi (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Suç Sesler 6.4 3,452

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 Aksiyon Sesler 7.7 100,809

Şahin Tepesi
1981 Dram Sesler 6.2 2,627

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1970 Komedi Müzik 7.9 4,176
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018