Giriş Kayıt
Seth Kearsley

Seth Kearsley (45)


Sanat Bölümü, Yönetmen, Animasyon

Seth Kearsley, 03 Kasım 1971 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu sanat bölümü, yönetmen, animasyon. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1971
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Animasyon    

Şarkını Söyle
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 53,990
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü    

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 115,909
2015 44 Animasyon Sanat Bölümü    

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 40 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
   

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Yönetmen 7.6 5,050
2010 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 4,847
2009 Animasyon Yönetmen 6.6 1,080
2007 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
8.0 22,517
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 1,329

8 Çılgın Gece
2002 31 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
5.4 18,505
2000 Animasyon Yönetmen    

Aile Reisi
1999 Animasyon Yönetmen 8.2 250,655

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon 8.8 286,805
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017