Giriş Kayıt
Seth Kearsley

Seth Kearsley (46)


Sanat Bölümü, Yönetmen, Animasyon

Seth Kearsley, 03 Kasım 1971 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu sanat bölümü, yönetmen, animasyon. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1971
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Animasyon    

Şarkını Söyle
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 87,127

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 136,966
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 304
2015 44 Animasyon Sanat Bölümü    

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 40 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
   

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Yönetmen 7.6 5,050
2010 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 5,346
2009 Animasyon Yönetmen 6.6 1,080
2007 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
8.0 24,054
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 1,329

8 Çılgın Gece
2002 31 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
5.3 19,147
2000 Animasyon Yönetmen    

Aile Reisi
1998 Animasyon Yönetmen 8.2 261,202

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon 8.8 301,086
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017