Giriş Kayıt
Seth Kearsley

Seth Kearsley (46)


Sanat Bölümü, Yönetmen, Animasyon

Seth Kearsley, 03 Kasım 1971 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu sanat bölümü, yönetmen, animasyon. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1971
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Animasyon    

Şarkını Söyle
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 98,060

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 45 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 145,147
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 304
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 519

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 40 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.5 5,377

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Yönetmen 7.6 5,050
2010 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 5,683
2009 Animasyon Yönetmen 6.6 1,080
2007 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
8.0 25,295
2007 Animasyon Çeşitli 5.2 1,329

8 Çılgın Gece
2002 31 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
5.3 19,481
2000 Animasyon Yönetmen    

Aile Reisi
1998 Animasyon Yönetmen 8.2 267,801

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon 8.7 311,916
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018