Giriş Kayıt
James Kearns

James Kearns


Senarist, Oyuncu, Kameraman

James Kearns, senarist, oyuncu, kameraman.

Diğer Bir İsmi: James W. Kearns | Jim Kearns
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Kameraman 6.7 1,181
2011 Aksiyon Oyuncu 3.4 152
2009 Dram Senarist 4.9 421
2003 Aksiyon Senarist    
2002 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 103,233

Büyük Tuzak
1987 Suç Çeşitli 7.9 1,482
1984 Dram Senarist 6.6 2,922
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017