Giriş Kayıt
James Kearns

James Kearns


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

James Kearns, senarist, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: James W. Kearns | Jim Kearns
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Kameraman 6.7 1,181
2011 Aksiyon Oyuncu 3.4 152
2009 Dram Senarist 4.9 421
2003 Aksiyon Senarist    
2002 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 107,207

Büyük Tuzak
1987 Suç Çeşitli 7.9 1,587
1984 Dram Senarist 6.7 3,275
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017