Giriş Kayıt
Gillian Kearney

Gillian Kearney (45)


Oyuncu

Gillian Kearney, 09 Mayıs 1972 Aigburth, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. "Emmerdale Farm" (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1972
Doğum Yeri: Aigburth, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 6.9 328
2012 40 Aksiyon Oyuncu    
2006 34 Suç Oyuncu 7.0 7,332

Diğer Yarım
2006 34 Komedi Oyuncu 5.0 909
2004 Komedi Oyuncu 8.1 12,071
2003 Suç Oyuncu 7.0 648
2002 30 Belgesel Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.6 482
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,569
1989 17 Komedi Oyuncu 7.2 5,645
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,905
1982 Dram Oyuncu 6.7 489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017