Giriş Kayıt
Nora Kaye

Nora Kaye (67)


Yapımcı, Oyuncu

Nora Koreff, 17 Ocak 1920 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Goodbye, Mr. Chips (1969), The Sunshine Boys (1975), The Last of Sheila (1973), Funny Lady (1975) gibi yapımlarla biliniyor.28 Şubat 1987 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nora Koreff
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1920
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1987
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Başarım
1987 67 Komedi Yapımcı 6.5 23,765

Cennet Parası
1981 61 Dram Yapımcı 6.5 4,399
1980 60 Biyografi Yapımcı 6.9 520
1977 57 Dram Yapımcı 7.0 3,352
1976 56 Macera Çeşitli 6.8 3,409
1975 55 Komedi Çeşitli 7.2 4,222
1975 55 Müzikal Çeşitli 6.4 3,855
1973 53 Suç Çeşitli 7.4 3,777
1973 53 Macera Çeşitli 6.5 1,511
1971 Komedi Oyuncu    
1969 49 Dram Çeşitli 7.0 2,479
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017