Giriş Kayıt
Nora Kaye

Nora Kaye (67)


Yapımcı, Oyuncu

Nora Koreff, 17 Ocak 1920 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Elveda Mr. Chips (1969), The Sunshine Boys (1975), The Last of Sheila (1973), Funny Lady (1975) gibi yapımlarla biliniyor.28 Şubat 1987 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nora Koreff
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1920
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1987
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Başarım
1987 67 Komedi Yapımcı 6.5 24,416

Cennet Parası
1981 61 Dram Yapımcı 6.5 4,399
1980 60 Biyografi Yapımcı 6.9 520
1977 57 Dram Yapımcı 7.0 3,352
1976 56 Macera Çeşitli 6.8 3,561
1975 55 Komedi Çeşitli 7.2 4,222
1975 55 Müzikal Çeşitli 6.4 3,855
1973 53 Suç Çeşitli 7.4 3,777
1973 53 Macera Çeşitli 6.5 1,511
1971 Komedi Oyuncu    

Elveda Mr. Chips
1969 49 Dram Çeşitli 7.0 2,479
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017