Giriş Kayıt
Adam Kay

Adam Kay (44)


Müzisyen, Sesler

Adam Kay, 14 Şubat 1973 Port Arthur, Texas, ABD doğumlu müzisyen, sesler. Duvarların Dili Olsa 2 (2000), The Pest (1997), Witness Protection (1999), Blizzard (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1973
Doğum Yeri: Port Arthur, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Adam 'Rollerblading' Kaye
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 32 Komedi Müzik 6.4 8,852

Muhteşem Kahramanlar
2003 30 Aksiyon Müzik 5.8 149,547

Ölü Topraklar
2003 30 Müzik    
2003 30 Komedi Müzik 5.7 737

Hız Çetesi
2003 30 Aksiyon Müzik 4.6 11,443

Günaha Tapanlar
2002 29 Fantastik Müzik    
2002 29 Komedi Müzik    
2002 29 Komedi Müzik 4.1 1,243
2001 28 Komedi Müzik 5.6 11,833

Meksikalı
2001 28 Macera Müzik 6.1 92,325

Sırılsıklam Aşık
2001 28 Komedi Müzik 5.4 11,875

Kutsanmış Çocuk
2000 27 Suç Müzik 5.1 12,568

Çığlık 3
2000 27 Korku Müzik 5.5 106,194

Paralar Nerede?
2000 27 Dram Müzik 6.3 4,735

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Müzik 7.1 5,788
1999 26 Animasyon Müzik 7.2 29,013
1999 26 Korku Müzik 6.2 57,453

50 Cesur Kemancı
1999 26 Dram Müzik 6.8 10,223
1999 26 Suç Müzik 6.4 1,210

Aşkın Büyüsü
1998 25 Komedi Müzik 6.2 60,895

Çapraz Hayatlar
1998 25 Komedi Müzik 7.2 17,163

Yalancı
1997 24 Suç Sesler 6.7 5,194
1997 24 Animasyon Müzik 7.1 95,362
1997 24 Dram Sesler 6.2 1,465
1997 24 Komedi Müzik 5.0 6,804
1997 24 Dram Müzik 4.9 766
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017