Giriş Kayıt
Adam Kay

Adam Kay (44)


Müzisyen, Sesler

Adam Kay, 14 Şubat 1973 Port Arthur, Texas, ABD doğumlu müzisyen, sesler. The Pest (1997), Witness Protection (1999), Blizzard (2003), Black Circle Boys (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1973
Doğum Yeri: Port Arthur, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Adam 'Rollerblading' Kaye
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 32 Komedi Müzik 6.4 8,678

Muhteşem Kahramanlar
2003 30 Aksiyon Müzik 5.8 144,918

Ölü Topraklar
2003 30 Müzik    
2003 30 Komedi Müzik 5.7 737

Hız Çetesi
2003 30 Aksiyon Müzik 4.6 11,125

Günaha Tapanlar
2002 29 Fantastik Müzik    
2002 29 Komedi Müzik    
2001 28 Komedi Müzik 5.6 11,780

Meksikalı
2001 28 Macera Müzik 6.1 89,694

Sırılsıklam Aşık
2001 28 Komedi Müzik 5.4 11,875

Kutsanmış Çocuk
2000 27 Suç Müzik 5.1 12,192

Çığlık 3
2000 27 Korku Müzik 5.5 101,943

Paralar Nerede?
2000 27 Dram Müzik 6.3 4,551

Duvarların Dili Olsa 2
2000 27 Dram Müzik    
1999 26 Animasyon Müzik 7.3 27,174
1999 26 Korku Müzik 6.2 55,829

50 Cesur Kemancı
1999 26 Dram Müzik 6.8 10,223
1999 26 Suç Müzik 6.4 1,210

Aşkın Büyüsü
1998 25 Komedi Müzik 6.2 57,906

Çapraz Hayatlar
1998 25 Komedi Müzik 7.2 16,693

Yalancı
1997 24 Suç Sesler 6.7 5,194
1997 24 Animasyon Müzik 7.1 90,100
1997 24 Dram Sesler 6.2 1,465
1997 24 Komedi Müzik 5.0 6,804
1997 24 Dram Müzik 4.9 766
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,882) Allied (13,163) Moana (8,458) Lion (6,287) Assassin's Creed (5,185) Arrival (4,525) Hacksaw Ridge (3,738) Nocturnal Animals (3,450) Shut In (2,481) Underworld: Blood Wars (2,477)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017