Giriş Kayıt
Toshifumi Kawase

Toshifumi Kawase


Senarist, Yönetmen, Sanat Bölümü

Toshifumi Kawase, senarist, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
6.7 278
2009 Yönetmen
Senarist
   
2007 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.3 968
2007 Animasyon Senarist    
2007 Animasyon Yönetmen 7.0 23
2006 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.2 2,879
2006 Animasyon Senarist    
2005 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.1 218
2005 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
6.6 2,216
2004 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.1 837
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 11,627
1992 Animasyon Yönetmen 7.0 7
1987 Animasyon Yönetmen 7.0 29
1985 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017