Giriş Kayıt
Tasso Kavadia

Tasso Kavadia (89)


Oyuncu

Anastasia Kavadia, 10 Ocak 1921 Patra, Yunanistan doğumlu oyuncu. Stella (1955) yapımıyla biliniyor.18 Aralık 2010 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Anastasia Kavadia
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1921
Ölüm Tarihi: 18 Aralık 2010
Doğum Yeri: Patra, Yunanistan
Diğer Bir İsmi: Tasso Kavvadia
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 54 Dram Oyuncu 6.7 23
1962 41 Dram Oyuncu 7.2 956
1960 39 Dram Oyuncu 7.4 57
1956 35 Komedi Oyuncu 7.7 328
1955 34 Dram Oyuncu 8.1 1,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017