Giriş Kayıt
Lo Kauppi

Lo Kauppi (47)


Oyuncu

Lo Kauppi, 19 Nisan 1970 Skärholmen, Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu. Aylaklar (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1970
Doğum Yeri: Skärholmen, Stockholm, Stockholms län, İsveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Dram Oyuncu    

Aylaklar
2015 45 Suç Oyuncu 7.2 612
2013 Suç Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 8.0 4,880
2011 41 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 14
2011 41 Suç Oyuncu 6.5 4,081
2007 37 Gizem Oyuncu    
2007 37 Dram Oyuncu 6.8 644
2006 36 Suç Oyuncu 6.1 218
1997 Suç Oyuncu 7.3 2,840
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017