Giriş Kayıt
Martin Kauper

Martin Kauper


Görsel Efekt, Kameraman, Editör, Editör

Martin Kauper, görsel efekt, kameraman, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Kısa Metraj Editör    
2006 Belgesel Editorial Department 7.4 4,770
2004 Belgesel Kameraman    
2001 Belgesel Görsel Efekt    
2001 Belgesel Görsel Efekt 7.8 256
1998 Belgesel Görsel Efekt    
1987 Belgesel Görsel Efekt
Kameraman
7.9 1,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017