Giriş Kayıt
Larry Kaufman

Larry Kaufman


Sesler

Larry Kaufman, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Sesler    
1988 Suç Sesler    

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Bilim-Kurgu Sesler    

Gazap Kuşları
1983 Dram Sesler 8.0 5,681
1981 Dram Sesler 7.6 199
1981 Aksiyon Sesler    
1976 Aksiyon Sesler    
1975 Dram Sesler 7.8 977
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017