Giriş Kayıt
Marta Kauffman

Marta Kauffman (60)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Marta Fran Kauffman, 21 Eylül 1956 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Sıkı Dostlar (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marta Fran Kauffman
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1956
Diğer Bir İsmi: Marta Kauffman Arquette
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 16,484
2013 57 Dram Yapımcı    
2012 56 Belgesel Yapımcı 5.6 213

Görünmez Savaş
2012 56 Belgesel 7.6 5,840
2011 55 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 7

Blessed Is The Match
2008 52 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.0 112
2006 Komedi Yapımcı    
2004 Komedi Senarist 6.0 37,120
1999 Belgesel Yapımcı 8.1 303
1998 Komedi Yapımcı 5.9 965

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
9.0 533,866
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017