Giriş Kayıt
Laura Katz

Laura Katz


Oyuncu

Laura Katz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 Komedi Oyuncu 6.4 3,027
2003 Gizem Oyuncu 3.8 170
1999 Komedi Oyuncu 5.5 107
1999 Aksiyon Oyuncu 5.6 262
1998 Korku Oyuncu 3.4 199
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,219) Silence (1,907) Gold (1,858) Logan (1,314) Fifty Shades Darker (1,050) The Fate of the Furious (1,043) Get Out (971) Split (900) La La Land (876) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,876) The Flash (6,294) Gotham (2,871) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,490) Game of Thrones (1,382) Bates Motel (1,367) Vikings (1,283) Arrow (1,279) Billions (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017