Giriş Kayıt
Larry Katz

Larry Katz


Yapımcı, Senarist

Larry Katz, yapımcı, senarist. Double Whammy (2001), Wishcraft (2002), Tempted (2001), The Man from Elysian Fields (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Yapımcı 6.3 2,078

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Yapımcı 6.2 2,805
2002 Korku Senarist
Yapımcı
5.2 1,545
2002 Komedi Yapımcı 5.9 1,073
2001 Dram Yapımcı 6.7 3,681
2001 Komedi Yapımcı 5.7 3,093
2001 Gerilim Yapımcı 5.6 1,150
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017