Giriş Kayıt
Larry Katz

Larry Katz


Yapımcı, Senarist

Larry Katz, yapımcı, senarist. Double Whammy (2001), Wishcraft (2002), Tempted (2001), The Man from Elysian Fields (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Yapımcı 6.3 2,078

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Yapımcı 6.2 2,805
2002 Korku Senarist
Yapımcı
5.2 1,545
2002 Komedi Yapımcı 5.9 1,073
2001 Dram Yapımcı 6.7 3,681
2001 Komedi Yapımcı 5.7 3,093
2001 Gerilim Yapımcı 5.6 1,150
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017