Giriş Kayıt
Bradley C. Katona

Bradley C. Katona


Sesler

Bradley C. Katona, sesler. CSI: Miami 1 (2002), Nazi Vampirler (2009), Megiddo: The Omega Code 2 (2001), (2011) Taht Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Katona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2012 Aksiyon Sesler 5.4 4,727

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,144,243

Nazi Vampirler
2009 Korku Sesler 5.4 9,903

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Sesler 5.3 1,846
2008 Dram Sesler 6.5 724

23 Numara
2007 Gizem Sesler 6.4 170,432
2006 Belgesel Sesler 6.4 244
2004 Komedi Sesler 8.5 140,913
2003 Dram Sesler 8.5 35,724

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,680
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Gerilim Sesler 4.1 2,270

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 46,864

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Sesler 6.5 137,838

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Sesler 5.7 105,688

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 206,903
1999 Suç Sesler 6.4 1,210
1999 Komedi Sesler 6.5 1,832

Yüzyılın Fırtınası
1999 Korku Sesler    
1998 Dram Sesler 6.7 8,586
1998 Komedi Sesler    
1998 Komedi Sesler 5.4 7,042
1997 Suç Sesler    

Cinnet
1997 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler 7.5 13,001

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,765

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 24,593
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017