Giriş Kayıt
Bradley C. Katona

Bradley C. Katona


Sesler

Bradley C. Katona, sesler. CSI: Miami 1 (2002), Nazi Vampirler (2009), Megiddo: The Omega Code 2 (2001), (2011) Taht Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Katona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2012 Aksiyon Sesler 5.4 4,727

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,134,131

Nazi Vampirler
2009 Korku Sesler 5.4 9,812

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Sesler 5.3 1,846
2008 Dram Sesler 6.5 724

23 Numara
2007 Gizem Sesler 6.4 169,829
2006 Belgesel Sesler 6.4 244
2004 Komedi Sesler 8.5 140,408
2003 Dram Sesler 8.5 35,556

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,514
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Gerilim Sesler 4.1 2,270

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 46,688

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Sesler 6.5 137,346

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Sesler 5.7 105,335

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 205,313
1999 Suç Sesler 6.4 1,210
1999 Komedi Sesler 6.5 1,832

Yüzyılın Fırtınası
1999 Korku Sesler    
1998 Dram Sesler 6.7 8,537
1998 Komedi Sesler    
1998 Komedi Sesler 5.4 7,042
1997 Suç Sesler    

Cinnet
1997 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler 7.5 12,961

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,715

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 24,482
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017