Giriş Kayıt
Bradley C. Katona

Bradley C. Katona


Sesler

Bradley C. Katona, sesler. CSI: Miami 1 (2002), Nazi Vampirler (2009), Megiddo: The Omega Code 2 (2001), (2011) Taht Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Katona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2012 Aksiyon Sesler 5.4 4,727

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,205,267

Nazi Vampirler
2009 Korku Sesler 5.4 10,032

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Sesler 5.3 1,885
2008 Dram Sesler 6.5 724

23 Numara
2007 Gizem Sesler 6.4 172,904
2006 Belgesel Sesler 6.4 244
2004 Komedi Sesler 8.5 142,935
2003 Dram Sesler 8.5 36,760

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 46,285
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Gerilim Sesler 4.1 2,270

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 47,490

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Sesler 6.5 139,642

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Sesler 5.7 107,126

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 213,034
1999 Suç Sesler 6.4 1,210
1999 Komedi Sesler 6.5 1,832

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Sesler 7.4 16,626
1998 Dram Sesler 6.8 8,773
1998 Komedi Sesler    
1998 Komedi Sesler 5.4 7,042
1997 Suç Sesler    

Cinnet
1997 Dram Sesler 6.1 12,602
1996 Dram Sesler 7.5 13,147

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,980

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 25,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017