Giriş Kayıt
Julia Kato

Julia Kato


Oyuncu

Julia Kato, oyuncu. Rugratlar Paris'te (2000) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: JR Kato
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 1,162

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 Animasyon Oyuncu 5.6 6,189
2003 Animasyon Oyuncu 5.4 3,862
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 590
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Oyuncu 6.1 8,269
1996 Animasyon Oyuncu 8.2 10,510
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 25,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017