Giriş Kayıt
Kurt Kasznar

Kurt Kasznar (66)


Oyuncu

Kurt Serwicher, 13 Ağustos 1913 Vienna, Avusturya-Macaristan [bugünkü Avusturya] doğumlu oyuncu. Çöller Melikesi (1957), Valley of the Kings (1954), Karnaval Kızı (1953), Kardeşim Eileen (1955) gibi yapımlarla biliniyor.06 Ağustos 1979 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kurt Serwicher
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1913
Ölüm Tarihi: 06 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya-Macaristan [bugünkü Avusturya]
Diğer Bir İsmi: Kurt Kaszner
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

James Dean Daima Genç
2005 Belgesel Oyuncu 7.5 207
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,552
1968 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 1,425

Amansız Takip
1967 54 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,247

Gazino Royal 007
1967 54 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,762

Pekin'de 55 Gün
1963 50 Dram Oyuncu 6.8 4,621
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
1963 Aksiyon Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,295
1962 Komedi Oyuncu    
1959 46 Dram Oyuncu 7.0 1,074
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    

Silahlara Veda
1957 44 Dram Oyuncu 5.9 1,863

Çöller Melikesi
1957 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,018
1956 43 Müzikal Oyuncu 6.2 670

Kardeşim Eileen
1955 42 Müzikal Oyuncu 6.9 1,172
1954 41 Macera Oyuncu 6.0 858
1953 40 Komedi Oyuncu 6.3 405

İki Aşk Arasında
1953 40 Western Oyuncu 6.2 681

Korkusuz Kahramanlar
1953 40 Macera Oyuncu 6.4 663

Öp Beni Kate
1953 40 Komedi Oyuncu 7.2 4,442

Kanlı Aşk
1953 40 Müzikal Oyuncu 5.3 182

Karnaval Kızı
1953 40 Dram Oyuncu 7.5 2,512

Kötü Ve Güzel
1952 39 Dram Oyuncu 7.9 10,178
1952 39 Dram Oyuncu 6.1 359
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017