Giriş Kayıt
Laura Lee Kasten

Laura Lee Kasten


Oyuncu, Casting

Laura Lee Kasten, oyuncu, casting. (1992) Cehennem Silahı 3 (1992), (1991) Son Görev (1991), (1990) Ford Fairlane (1990), (1991) Kurşun Yağmuru (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram 0 8.6 153,641
2001 Aksiyon 0 7.6 38,965
2001 Komedi 0 6.4 15,487
2001 Komedi 0 5.2 221

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon 0 6.6 133,009
1997 Biyografi Yapım Yöneticisi 4.7 251

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 133,993

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,954

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,794

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.1 283,519

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Çeşitli 6.3 14,553

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 45,941
1986 Dram Casting 5.1 1,656
1985 Aksiyon Casting
Oyuncu
Çeşitli
5.0 351
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017