Giriş Kayıt
Laura Lee Kasten

Laura Lee Kasten


Oyuncu, Casting

Laura Lee Kasten, oyuncu, casting. (1992) Cehennem Silahı 3 (1992), (1991) Son Görev (1991), (1990) Ford Fairlane (1990), (1991) Kurşun Yağmuru (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram 0 8.6 152,451
2001 Aksiyon 0 7.6 38,848
2001 Komedi 0 6.4 15,317
2001 Komedi 0 5.2 221

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon 0 6.6 132,524
1997 Biyografi Yapım Yöneticisi 4.7 251

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 133,443

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,671

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,794

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.1 282,216

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Çeşitli 6.3 14,553

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 45,685
1986 Dram Casting 5.1 1,656
1985 Aksiyon Casting
Oyuncu
Çeşitli
5.0 351
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017