Giriş Kayıt
Laura Lee Kasten

Laura Lee Kasten


Casting, Oyuncu

Laura Lee Kasten, casting, oyuncu. (1992) Cehennem Silahı 3 (1992), (1991) Son Görev (1991), (1990) Ford Fairlane (1990), (1991) Kurşun Yağmuru (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram 0 8.6 150,421
2001 Aksiyon 0 7.6 38,571
2001 Komedi 0 6.4 15,317
2001 Komedi 0 5.2 221

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon 0 6.6 131,369
1997 Biyografi Yapım Yöneticisi 4.7 251

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,208

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,003

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,794

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.1 279,370

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Çeşitli 6.3 14,553

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 45,132
1986 Dram Casting 5.1 1,656
1985 Aksiyon Casting
Oyuncu
Çeşitli
5.0 351
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017