Giriş Kayıt
Laura Lee Kasten

Laura Lee Kasten


Casting, Oyuncu

Laura Lee Kasten, casting, oyuncu. (1992) Cehennem Silahı 3 (1992), (1991) Son Görev (1991), (1990) Ford Fairlane (1990), (1991) Kurşun Yağmuru (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram 0 8.6 151,365
2001 Aksiyon 0 7.6 38,713
2001 Komedi 0 6.4 15,317
2001 Komedi 0 5.2 221

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon 0 6.6 131,986
1997 Biyografi Yapım Yöneticisi 4.7 251

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,849

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,346

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,794

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.1 280,804

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Çeşitli 6.3 14,553

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 45,413
1986 Dram Casting 5.1 1,656
1985 Aksiyon Casting
Oyuncu
Çeşitli
5.0 351
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,863) Legion (6,979) Arrow (3,748) Legends of Tomorrow (2,170) Into the Badlands (2,087) The Blacklist (1,689) Vikings (1,611) Black Sails (1,555) Game of Thrones (1,455) 24: Legacy (1,440)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017