Giriş Kayıt
Ryôzô Kasahara

Ryôzô Kasahara (90)


Senarist

Ryôzô Kasahara, 19 Ocak 1912 Tochigi, Japonya doğumlu senarist. Kör Şiddet (1989), Red Angel (1966), Zatôichi chikemuri kaidô (1967), Zatoichi tekka tabi (1967) gibi yapımlarla biliniyor.22 Haziran 2002 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1912
Ölüm Tarihi: 22 Haziran 2002
Doğum Yeri: Tochigi, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Şiddet
1989 77 Aksiyon Senarist 6.3 10,843
1971 59 Dram Senarist 7.2 183
1967 55 Dram Senarist 7.7 753
1967 55 Aksiyon Senarist 7.7 687

Red Angel
1966 54 Dram Senarist 8.0 962
1963 51 Dram Senarist 7.5 87
1960 Senarist 7.4 101
1959 47 Senarist 6.6 7
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017