Giriş Kayıt
Tara Karsian

Tara Karsian (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tara Karsian, 05 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Doubt (2017), Review (2014), (2007) 23 Numara (2007), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1965
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.5 844
2017 Gerilim Oyuncu 8.7 262
2016 51 Aksiyon 4.8 180
2016 Suç Oyuncu 7.4 1,771
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,573
2014 Komedi Oyuncu 8.4 3,834
2014 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 180
2013 48 Komedi Oyuncu 4.8 501
2013 48 Gerilim 6.3 655
2013 Komedi Oyuncu 6.3 4,550
2012 47 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.7 27,760

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 124,310
2011 46 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2011 46 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 30
2010 45 Komedi Oyuncu 7.1 35
2008 Suç Oyuncu 8.1 138,167
2008 43 Aksiyon Oyuncu    
2008 43 Komedi Oyuncu 6.7 353

23 Numara
2007 42 Gizem Oyuncu 6.4 171,004

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.5 366,415

Kıskanç
2004 39 Komedi Oyuncu 4.8 26,568
2000 35 Dram Oyuncu 6.4 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,399

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 27 Dram Oyuncu 6.3 25,378

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,751
1984 Komedi Oyuncu 6.5 7,856
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017