Giriş Kayıt
Tara Karsian

Tara Karsian (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tara Karsian, 05 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Doubt (2017), Review (2014), (2007) 23 Numara (2007), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1965
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.6 700
2017 Gerilim Oyuncu 8.9 181
2016 51 Aksiyon 4.8 173
2016 Suç Oyuncu 7.5 1,623
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,536
2014 Komedi Oyuncu 8.4 3,669
2014 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 180
2013 48 Komedi Oyuncu 4.8 501
2013 48 Gerilim 6.3 655
2013 Komedi Oyuncu 6.3 4,430
2012 47 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.7 27,622

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 119,961
2011 46 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2011 46 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 30
2010 45 Komedi Oyuncu 7.1 35
2008 Suç Oyuncu 8.1 136,997
2008 43 Aksiyon Oyuncu    
2008 43 Komedi Oyuncu 6.7 353

23 Numara
2007 42 Gizem Oyuncu 6.4 169,808

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.5 357,635

Kıskanç
2004 39 Komedi Oyuncu 4.8 26,568
2000 35 Dram Oyuncu 6.4 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,010

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 27 Dram Oyuncu 6.3 25,136

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,733
1984 Komedi Oyuncu 6.5 7,708
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017