Giriş Kayıt
Tara Karsian

Tara Karsian (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tara Karsian, 05 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Review (2014), (2007) 23 Numara (2007), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992), (2011) Terri (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1965
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 7.5 1,301
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,491
2014 Komedi Oyuncu 8.4 3,119
2014 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 180
2013 48 Komedi Oyuncu 4.8 501
2013 48 Gerilim 6.3 655
2013 Komedi Oyuncu 6.3 4,302
2012 47 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.7 27,451

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 111,708
2011 46 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2011 46 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 30
2010 45 Komedi Oyuncu 7.1 35
2008 Suç Oyuncu 8.1 135,589
2008 43 Aksiyon Oyuncu    
2008 43 Komedi Oyuncu 6.7 353

23 Numara
2007 42 Dram Oyuncu 6.4 168,336

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.5 348,883

Kıskanç
2004 39 Komedi Oyuncu 4.8 26,568
2000 35 Dram Oyuncu 6.4 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,655

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 27 Dram Oyuncu 6.3 24,852

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,721
1984 Komedi Oyuncu 6.5 7,561
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017