Giriş Kayıt
Tara Karsian

Tara Karsian (52)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tara Karsian, 05 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Review (2014), (2007) 23 Numara (2007), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992), (2011) Terri (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1965
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardaki İzler
2017 52 Suç Oyuncu 7.8 88,576
2017 Dram Oyuncu 5.4 1,569
2016 51 Aksiyon 4.8 180
2016 Suç Oyuncu 7.4 2,394

Kan ve Petrol
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,698
2014 Komedi Oyuncu 8.4 3,834
2014 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 180
2013 48 Komedi Oyuncu 4.8 501
2013 48 Gerilim 6.3 655
2013 Komedi Oyuncu 6.3 4,926
2012 47 Komedi Oyuncu 6.2 1,510
2012 Komedi Oyuncu 6.7 28,253
2011 46 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2011 46 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 30

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 141,220
2010 45 Komedi Oyuncu 7.1 35
2008 Suç Oyuncu 8.1 142,881
2008 43 Aksiyon Oyuncu    
2008 43 Komedi Oyuncu 6.7 353

23 Numara
2007 42 Gizem Oyuncu 6.4 176,244

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 399,956

Kıskanç
2004 39 Komedi Oyuncu 4.8 27,509
2000 35 Dram Oyuncu 6.4 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,766

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 27 Dram Oyuncu 6.3 26,266

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831
1984 Komedi Oyuncu 6.5 8,447
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018